Team Boost | September aanbieding

Maak je team nu sterker! Wij helpen jouw team sterker uit deze moeilijke tijd te komen. Lees hieronder ervaringen van bedrijven die je voor gingen! 
 
Ons programma helpt jouw team met het overwinnen van de uitdagingen van deze tijd. Al het werk wordt uit handen genomen! In een inzichtelijke two-pager krijg je direct in beeld hoe jouw team ervoor staat. Wij gaan een open en eerlijk gesprek aan met ieder teamlid waarin duidelijk wordt wat er goed gaat en wat de knelpunten zijn. Deze opvattingen worden gebundeld zodat hier lessen uit kunnen worden getrokken. Een waardevol inzicht zonder dat het extra tijd kost!
 
In september geven wij hoge kortingen op dit programma en is Team Boost al beschikbaar vanaf EUR 999!  Geschikt voor elk soort organisatie!
 
 
Team Boost - flyer

Maak je team NU sterker

UITDAGINGEN 

Thuiswerken

Motivatie

Teamgevoel

Sociale 
interactie

Medewerkers
Betrokkenheid

Werk-privé 
balans

OPLOSSING | TEAM BOOST

  • Quick-scan van het team binnen één week
  • Open, vertrouwelijk gesprek met ieder teamlid
  • Verbeterpunten, knelpunten en behoeften helder
  • Bevindingen in overzichtelijke two-pager 

RESULTAAT 

Behoeften medewerkers in kaart gebracht

Medewerkers blijven betrokken  en team komt dichter bij elkaar   

Werkgever geeft om zijn mensen en straalt dit uit

Frisse start en focus op toekomst            

Ervaringen

“Het programma Team Boost was een succes voor ons team! Blij om te zien dat er veel dingen goed gaan. Er kwamen ook concrete verbeter- en actiepunten naar voren waar wij echt wat aan hebben. Indrukwekkend dat je zoveel nuttige informatie hebt gehaald uit de korte gesprekken. Het is goed om via deze manier de echte mening en gedachten van het team te horen. Ik raad dit aan voor elk team die een eerlijke en onbevooroordeelde quickscan wil van zijn team. ”

logo coolblue

Sophie
Manager Forecasting
Coolbue

“Wij hebben binnen het team Treasury en Deelnemingen met Archie Advisory, onder begeleiding van Lara, Team Boost uitgevoerd. Het heeft ons team weer dichter bij elkaar gebracht. We hebben kunnen uitspreken hoe het echt met ons gaat (vooral in deze bijzondere coronatijd). Lara weet na korte individuele gesprekken met iedereen zowel de positieve punten als ook de pijnpunten naar boven te halen waarna we daar samen het gesprek over voerden. Ik raad organisaties Team Boost aan om op een laagdrempelige manier echt contact met je team te maken.”

Cindy
Teamleider Treasury & deelnemingen
Gemeente Rotterdam