Wij gaan samen een traject aan om de samenwerking in een team te verbeteren. Een open en veilige cultuur creëren zodat medewerkers zich op hun plek voelen en het beste uit zichzelf halen.

Een traject bestaat uit één of meerdere bouwstenen en is altijd 100% maatwerk zodat het goed aansluit bij het team. Een praktische aanpak met direct resultaat op de dagelijkse werkvloer. Geen one-shot maar daadwerkelijke verandering. Bel, mail of whatsapp voor een intake gesprek en we maken een passend traject voor jouw team. 

bouwstenen

Individueel gesprek

Vertrouwelijk gesprek over de menselijke aspecten van werk en de werkcultuur

Team sessie

Open gesprek met het team waarin stellingen en situaties worden besproken

Inzichtelijk rapport

Resultaten en nieuwe inzichten gebundeld in een rapport, inclusief aanbevelingen

Speciaal voor de advocatuur

De eerste stap naar een betere werkcultuur

Complete programma's

Klik op het iccoon voor meer informatie

Zij gingen je voor!

“Het programma Team Boost was een succes voor ons team! Blij om te zien dat er veel dingen goed gaan. Er kwamen ook concrete verbeter- en actiepunten naar voren waar wij echt wat aan hebben. Indrukwekkend dat je zoveel nuttige informatie hebt gehaald uit de korte gesprekken. Het is goed om via deze manier de echte mening en gedachten van het team te horen. Ik raad dit aan voor elk team die een eerlijke en onbevooroordeelde quickscan wil van zijn team. ”

logo coolblue

Sophie
Manager Forecasting
Coolbue

“Wij hebben binnen het team Treasury en Deelnemingen met Archie Advisory, onder begeleiding van Lara, Team Boost uitgevoerd. Het heeft ons team weer dichter bij elkaar gebracht. We hebben kunnen uitspreken hoe het echt met ons gaat (vooral in deze bijzondere coronatijd). Lara weet na korte individuele gesprekken met iedereen zowel de positieve punten als ook de pijnpunten naar boven te halen waarna we daar samen het gesprek over voerden. Ik raad organisaties Team Boost aan om op een laagdrempelige manier echt contact met je team te maken.”

Cindy
Teamleider Treasury & deelnemingen
Gemeente Rotterdam

“Het programma Team Boost was een succes voor ons team! Blij om te zien dat er veel dingen goed gaan. Er kwamen ook concrete verbeter- en actiepunten naar voren waar wij echt wat aan hebben. Indrukwekkend dat je zoveel nuttige informatie hebt gehaald uit de korte gesprekken. Het is goed om via deze manier de echte mening en gedachten van het team te horen. Ik raad dit aan voor elk team die een eerlijke en onbevooroordeelde quickscan wil van zijn team. ” Sophie – Team Forecasting – Coolblue

“Wij hebben binnen het team Treasury en Deelnemingen met Archie Advisory, onder begeleiding van Lara, Team Boost uitgevoerd. Het heeft ons team weer dichter bij elkaar gebracht. We hebben kunnen uitspreken hoe het echt met ons gaat (vooral in deze bijzondere coronatijd). Lara weet na korte individuele gesprekken met iedereen zowel de positieve punten als ook de pijnpunten naar boven te halen waarna we daar samen het gesprek over voerden. Ik raad organisaties Team Boost aan om op een laagdrempelige manier echt contact met je team te maken.” Cindy – Treasury & Deelnemingen – Gemeente Rotterdam